Několik věcí by tu bylo vhodné osvětlit z pohledu provozovatele fóra MujGLOCK.
Uživatel CRYWOLF a uživatelka Jessinka.17 jsou dva různí lidé z hlediska IP adres. Vzhledem ke skutečnosti, že dotyčný pán neustále tvrdí, že i on je Jessinka.17, zde je jasný důkaz.
CRYWOLF:
[Přípona png byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Jak je vidět, CRYWOLF přispíval ze 7mi různých IP adres, z toho žádná neodpovídá jinému uživateli (systém toto sám automaticky vyhodnocuje). Naproti tomu Jessinka.17 všech svých stávajících 62 příspěvku napsala pouze z jedné IP adresy, která se pochopitelně neshoduje s žádnou z výše uvedených. Opětovně, ani z její IP adresy nepsal nikdo s jinou přezdívkou. Zde by bylo také vhodné požádat provozovatele Exotopedie, pod jakou IP adresou psal Marty111 na jejich web, což by CRYWOLFA usvědčilo z další lži.
Je to jen pár minut, kdy byla Jessinka.17 přímo oslovena a zde je její vyjádření (mimochodem, opětovně v hlavičce emailu je jiná IP, než ze které dnes psal CRYWOLF):
ano jsem to ja ja sama za sebe Matěj nic nepsal at mi d apokoj a polibi mi prdel zmlatil me a tka sme utekla uz od nej je to cvok co podplaci doktorku kvuli zbrojniho prukazu nema ani udělane psychotesty protoze by je ani neudelal ato číslo bylo moje ale tedk amam jine kvuli něho protoze me otravoval andaval vyhrožoval je to proste cvk co nema ani vlastni zbran
Těžko předpokládat, že by CRYWOLF měnil IP adresy a ještě sám na sebe psal takového zprávy. Jessinka.17 byla také požádána, aby se zde také sama vyjádřila. Opětovně tedy další ze lží.