CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
a jak si uvedl z loňska ano z lonského připadu dky dala zbrojni průkaz osobě bez psychotesty a tne odstrelil nekoho z rodiny!!! neřesim je mi to fuk a žebrak omluvenek asi vítr ja doopravdy měla zdr.problemy a jesšte něco nechapu ajko skupiny ZB si chceš dělat když maš už tu nejvyšši jaj dej mě pokoj akorat mi kaziš den svyma blbyma kecma je mi fuk kd ekoho maš a koho ne
Re: CRYWOLF - co s ním?
Obávám se, že jediná čubka je tu jedna růžová nula..................
CRYWOLF: to ses fakt neuveritelne drsnej, ze nejenom prolhanej lhar, ale i drsnej bijec mladych holek. Po pravde a naprosto uprimne, podle toho, co tady predvadis, tak ty ses prachsprostrej potrat, kterej mel byt splachnutej do zachodu. Vubec nechapu, proc takova lidska spina existuje. Akorat vyhrozujes slabsim a na sobe rovne si netroufnes.
jessinka.17: ja si myslim, ze se nemas proc vztekat. O tom uplatku zacal on sam, takze by se musel jit udat sam, tobe nic nehrozi. Navic se tady moc pekne predvadi, jsem sam zvedav, jak tohle jednou bude vsechno vysvetlovat do protokolu.
jessinka.17: ja si myslim, ze se nemas proc vztekat. O tom uplatku zacal on sam, takze by se musel jit udat sam, tobe nic nehrozi. Navic se tady moc pekne predvadi, jsem sam zvedav, jak tohle jednou bude vsechno vysvetlovat do protokolu.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

No, tak jsem se konečně po týdnech okurkový sezóny taky dočkal nějaké nové akce
CRYWOLF: Jinak původně jsem si říkal, že se do debaty vůbec nebudu pouštět
, ale po tom tvém výstupu musím dát Satanovi za pravdu a konstatovat, že jsi se sice přišel omluvit, ale bez špetky pokory a čistě účelově. Proto se nedivím že tvou omluvu nikdo nebere vážně.

CRYWOLF: Jinak původně jsem si říkal, že se do debaty vůbec nebudu pouštět

Zbraň: HK P30S
Zaslat po jedné kopii tohoto threadu plus stránky z exotopedie:
1) Místní oddělení PČR - Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál
2) Ta MUDr., co v temné chvilce podepsala, že je zdravej
3) Psycholog, co by to měl přehodnotit
4) Chocholoušek
Tohle je jen čekání, až mu jednou definitivně cvakne.
1) Místní oddělení PČR - Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál
2) Ta MUDr., co v temné chvilce podepsala, že je zdravej
3) Psycholog, co by to měl přehodnotit
4) Chocholoušek
Tohle je jen čekání, až mu jednou definitivně cvakne.
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
mě rozhodně necvakne střílím jednou za pul roku jen pro radost
nikdy bych v životě neubližil a ani zbran nenosim puvodně jsem nosit chtěl ale bohužel jsem si uvědomil že nevynakládám tolik času na trening a POTŘEBNÝ trening a nechci nikoho v připadě konfrontace ohrozit takže si sem tam na corado u Marcelka bouchnu par včelek z kosy a jdu domů kdybyste se chovali hezky rád si s vámi zastřilim

Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Prosim Te, az bude mit kazda tvoje osobnost svoje doklady a e-mail, zaloz jim prosim vlastni ucty na foru. Takhle Tve odpovedi pusobi nejdrive chaoticky a az teprv potom komicky. Usetris nam tak cas hledanim souvislosti
.

Lajte mi lhu-li
Matěji, Ty jsi opravdu nenapravitelný člověk. Já Ti kdysi radil upřímnou omluvu. Napíšu Ti tady teď to, co jsem dopoledne řekl SATANovi při telefonické diskuzi. Jsi právě na hraně, kdy se lomíš mezi životem na temné straně a nebo mezi nekriminálníky. Slušně balancuješ na hraně a počítáš s dobrým větrem.
Začni si, ty jedno trdlo, uvědomovat, že život žiješ pouze a jen jednou. Lidi ve svém okolí nemůžeš přechcávat natrvalo.
Na ztrátu rodičů se tady nehraje. Je nás tady dost, kteří už nemáme ani jednoho a to mnohdy od dětství, neplač ani kvůli nebohatým poměrům ze kterých asi pocházíš, protože je zde opět spousta lidí, kteří se vypracovali z nuly (mnohdy i z dluhů sebou nezaviněných) a hlavně přijmi pokoru a neustále si opakuj, že zde je možná poslední prostor, kde se s tebou lidé baví normálně. Ano, normálně.
Začni být slušný ke všem lidem, vyžer si, co jsi si nadrobil a začni žít jinak. Protože pokud to nechápeš, tak jsi možná jen krůček od průserů, ze kterých se nedostaneš jen prostým vypnutím obrazovky.
S pozdravem a přáním lepších zítřků Tomík
Začni si, ty jedno trdlo, uvědomovat, že život žiješ pouze a jen jednou. Lidi ve svém okolí nemůžeš přechcávat natrvalo.
Na ztrátu rodičů se tady nehraje. Je nás tady dost, kteří už nemáme ani jednoho a to mnohdy od dětství, neplač ani kvůli nebohatým poměrům ze kterých asi pocházíš, protože je zde opět spousta lidí, kteří se vypracovali z nuly (mnohdy i z dluhů sebou nezaviněných) a hlavně přijmi pokoru a neustále si opakuj, že zde je možná poslední prostor, kde se s tebou lidé baví normálně. Ano, normálně.
Začni být slušný ke všem lidem, vyžer si, co jsi si nadrobil a začni žít jinak. Protože pokud to nechápeš, tak jsi možná jen krůček od průserů, ze kterých se nedostaneš jen prostým vypnutím obrazovky.
S pozdravem a přáním lepších zítřků Tomík
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
přál bych si tu začit odznova ale jak vidiš nejde to
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Nikdy bys neublizil? Ani Nikole? Jo aha, to jsi byl psychicky na dne a zmlatil bys ji v takove situaci zase. No, tak o to tu presne jde. Ale proc se hadat, kdyz to muze rozhodnout nekdo kompetentni.
Ano, Matěji, začínáš odznova, ale pokaždé stejně. Lži, pomluvy a vyhrožování.
Zkus začít odznova, ale nějak jinak
Zkus začít odznova, ale nějak jinak

FAQ: | Kdo je Nikdo? | Kde najdu Kvérov? |
Matěji, jde to. A ještě jednou a ještě jinak. Tady lidi nepřechčiješ, nasměruj svůj životní potenciál někam jinam. Myšleno - začni uvažovat jinak.
A zapomeň na nějaké pokusy s manipulací okolí. Ty se musíš změnit. Prostě si vyžer vše co jsi si nadrobil. Koukni se na sebe dozrcadla a stanov si první důležitý úkol na své nové cestě: budu si vážit sám sebe a tím nebudu pohrdávat ostatními.
Jinak špatně ukončíš svou pouť na tomto světě.
tomík
Hoang1: hele, ty nás laskavě taky neházej do jednoho pytle
, ono ne každý čech (nebo Ostravák) ti (vám) závidí
pár viet namských pracantů v ostravě (a nejen zde) znám. takže opatrně s těmi soudy.
tomík
A zapomeň na nějaké pokusy s manipulací okolí. Ty se musíš změnit. Prostě si vyžer vše co jsi si nadrobil. Koukni se na sebe dozrcadla a stanov si první důležitý úkol na své nové cestě: budu si vážit sám sebe a tím nebudu pohrdávat ostatními.
Jinak špatně ukončíš svou pouť na tomto světě.
tomík
Hoang1: hele, ty nás laskavě taky neházej do jednoho pytle

pár viet namských pracantů v ostravě (a nejen zde) znám. takže opatrně s těmi soudy.
tomík
Matěji,na exotopedii se nic mazat nebude,prostě ne a ne a ne.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Ztráta času ... odzbrojit a izolovat.
Naposledy upravil(a) nico dne pon 24.9.2012, 21:17, celkem upraveno 1 x.
Tady chlapi aspon viditě jak Vás bere a urazi a co mi piše mimo toto forum.... aspon vidite jak chce začít odznova!!!!volal jsem .........(vymazala jsme jmeno doktorky) zítra podáme trestní oznámení z šíření pomluvy počkej holka ta pomluva co o mě pišeš čurakum z mujglocku tě přijde draho psal jsem i tve matce,
jessinka.17: ja si myslim, ze to jmeno pani doktorky by tu padnou melo. Urcite by si s ni rado pohovorilo vice lidi.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

1) To že máš ZP neznamená, že musíš střílet každý den.mě rozhodně necvakne střílím jednou za pul roku jen pro radost nikdy bych v životě neubližil
2) To že by jsi v životě neublížil jsi popřel sám - zmlátit holku je jedna z nejubožejších věcí co může být. Ať ti už řekla cokoliv, tak ty by jsi měl udržet nervy na uzdě.
3) Tvá lékařka (ta osobnost Moravskoslezského kraje, nebo jak si to napsal) pokud by tvé výlevy četla, tak se musí chytat za hlavu protože jestli začne kolem tebe chodit PČR, tak to mj. pěkně semele i ji.
4) Na žádný z tvých skutků není (zatím) důkaz, nicméně pokud je alespoň část pravdivá pak dle mého názoru nejsi z hlediska zákona spolehlivý.
5) Být tebou tak spíše předpokládám, že z PČR to tady někdo čte...
6) S Reddogem jsme se bavili, že nejsi ztracený případ, za mne ovšem jsi po svých posledních výlevech klesl skoro až na samé dno...
@jessinka.17 - Toho xxx neřeš, on je jen na hubě, klasický hloupý sedmilhář... Obzvláště kouzelné musí být jak to na PČR vysvětlí:
"No, já jsem o té MUDr. Osobnosti Moravskoslezského Kraje řekl, že bere pětikilo úplatek za to abych nemusel na psychotesty a moje holka, které jako správný chlap občas jednu takticky natáhnu o tom mluvila - zavřete ji až zčerná "
Z Ostravy zdraví,
čurak z mujglocku wiz

A hlavně mi tu nejde do hlavy jedna věc NIKDY! mi neřekl že doktorku podplatil nějakyma penězma jak se tady sam priznal me uvaděl jen jednu věc že ji lezel do zádku,a maval ji kalendařikem kolem obličeje a rikal jak jeji pol.strana je užasna atd tot vše nidky mi nerekl nic o tom že by ji podplatil penězma a jeste nějakou častkou ..... takže sam se tu prozrazuje a podrazi si nohy bez komentaře ....