CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
snad jo...ale ty Hoangu t jsi mě zklamal ze všech nejvíce... myslel jsem že jsme kamoši a ty odsuzuješ lidi proto tě označuji za povrchniho blba který si druhých neváží.. náboje jsem nakonec neprodal dráž ale za cenu stejnou ..a koupil jsem žrádlo pro kosu tož mě odsud
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Re: CRYWOLF - co s ním?
CRYWOLF: a u kolika lidi si jeste myslis, ze jsou kamosi? Ja jen, ze nakonec to vypada tak, jak jsem rikal, opravdoveho kamarada nemas zadneho. Protoze minimalne ten by te musel chytnout pod krkem, vypleskat te a rict ti, at se vzpamatujes.
Mimochodem, to, jak se zde navazis do bezbranneho (Jessinky) jasne ukazuje, co za moralni potrat ses sam.
Mimochodem, to, jak se zde navazis do bezbranneho (Jessinky) jasne ukazuje, co za moralni potrat ses sam.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

CRYWOLF píše:jsem zcela normální a nemusite se bát ani mi škodit...

STI Edge, Kimber Gold Match II, K100, Ruger LCP, Remington 870 Action Express, Vostok SM2 - pacifista od kosti!
CW
asi ostatním pokazím zábavu ale poskytnu Ti dobře míněnou radu
odhlaš se, vymaž heslo a už se tu neukazuj
Pokud Ti to dosud nedošlo, jsi tu ostatním za "blbce k večeři" a je to zřejmě jediný důvod, proč jsi dosud nebyl vyhozen (což se provokatérům stává).
Každým další postem se v tom jen víc mácháš a nikdo Ti ani nemusí moc pomáhat.
asi ostatním pokazím zábavu ale poskytnu Ti dobře míněnou radu
odhlaš se, vymaž heslo a už se tu neukazuj
Pokud Ti to dosud nedošlo, jsi tu ostatním za "blbce k večeři" a je to zřejmě jediný důvod, proč jsi dosud nebyl vyhozen (což se provokatérům stává).
Každým další postem se v tom jen víc mácháš a nikdo Ti ani nemusí moc pomáhat.
Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic
CW: tvoje vyjadřováni o jessince jasně ukazuje co jsi zač a na exotopedii se bude doplňovat . . . . . . . 

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
máš pravdu přesně tohle udělám a budu doufat že se jednou změni něco k lešímu že se třeba za rok potkáme na nějakem závodě a podáme si ruku ano chci od zimy zkusit aspon LOS
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Tak ahoj(už asi po šestý
)

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Pánové bylo by nečestné a nesportovní se s Vámi nepodělit o tom, že mám tu čest a CW mi posílá už i soukromé zprávy.
Jenže milý Matěji, tím se opravdu NIC nevyřeší a tímhle způsobem nedokazuješ, že tu chceš zůstat a vycházet tu s lidmi po dobrém.
A díky tomu. že já jsem smířlivý a nekonfliktní člověk, můžu Ti jen doporučit, abys těch svých výmyslů už opravdu nechal a choval se jako zodpovědný majitel zbraní, který si zaslouží třeba i jen špetku respektu, protože "na každou svini se někde vaří voda", a i když si myslíš, že na tebe nikdo nemůže, věř, že může a třeba i ten, komu věříš nejvíc.
Jenže milý Matěji, tím se opravdu NIC nevyřeší a tímhle způsobem nedokazuješ, že tu chceš zůstat a vycházet tu s lidmi po dobrém.
Jestli mám myšlení pomalejší, než jakýsi jeřábník, to opravdu nevím (to musí posoudit Ti, kteří mě znají), ale rozhodně mám více životních zkušeností a to praktických, ne jen těch vyčtených z knížek a odposlouchaných na netu.CRYWOLF píše:Předmět: CRYWOLF - co s ním?
JASIK FASCINUJE MNE ŽE SE STÁLE ZASTÁVÁŠ NIKOLY ZKUSIM TO ŘICI TOBĚ NEBOT JE MOŽNE ŽE JSI MYŠLENIM POMALEJŠI.. TAKŽE MOHOU MI SEBRAT ZP JEN PROTO ŽE SEM PRAŠTIL TU PITKU PARDON CHCI ŘICT SVOU EX PROTOŽE NADÁVALA ME MAMINCE CO UMŘELA ???? ZODPOVĚZ SI SÁM NEMÁTE NA MĚ NIC A TAK TO I ZŮSTANE JSEM JEN SYNEK CO SI SEM TAM JDE ZASTŘILET A TAK TO BUDE DO MEHO DUCHODU
A díky tomu. že já jsem smířlivý a nekonfliktní člověk, můžu Ti jen doporučit, abys těch svých výmyslů už opravdu nechal a choval se jako zodpovědný majitel zbraní, který si zaslouží třeba i jen špetku respektu, protože "na každou svini se někde vaří voda", a i když si myslíš, že na tebe nikdo nemůže, věř, že může a třeba i ten, komu věříš nejvíc.
Ano, jsem povrchní blbec, jak jsi mě jenom ty označil.
Ale narozdíl od tebe ten "povrchní blbec" má přátele. Opravdové přátelé, kteří si ho váží.
Nemá s nikým žádné problémy.
Ale narozdíl od tebe ten "povrchní blbec" má přátele. Opravdové přátelé, kteří si ho váží.
Nemá s nikým žádné problémy.
4mike: ale hus, to se dela!
Jasik: a je to tady, konecne to nekdo rekl, jsi proste myslenim pomalejsi

Jasik: a je to tady, konecne to nekdo rekl, jsi proste myslenim pomalejsi

S474N: No jo, vidíš to.. Ty mi to tajíš už 6 let, on mi to řekne hned a to mě ani neviděl
Jinak sem si pustil to "mistrovo" video ze střílení - hlavně "ekšn" to musí bejt, to je to hlavní. A taky free, cool a in ...

Jinak sem si pustil to "mistrovo" video ze střílení - hlavně "ekšn" to musí bejt, to je to hlavní. A taky free, cool a in ...

Jasik: Ale na druhou stranu... Napaskovat si 4 rany a pak je vykropit buh vi kam ve zlomku vteriny... To chce ovahu a kuraz.
Skoda, ze tam neni i zaber na terc.

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Tak ty tahle ty CrazyWolfe ? A já glupý jsem ti podal ruku.. jak tě někde zmerčím, budeme si muset promluvit z vočí do vočí a protáhnu ti laufen.. Chytrému napověz, hloupého jebni.. 
PS: to video je fakt husto démonský, jako ty tvoje vlasy, měl bys mít přezdívku Lagrfíld, ty teploto..
chybí už jen tričko od Armaniho nebo LaCosty..

PS: to video je fakt husto démonský, jako ty tvoje vlasy, měl bys mít přezdívku Lagrfíld, ty teploto..

Matěji, to co jsi dnes napsal Nikol tady na foru, to už nikdy neodčiníš. I kdyby ti nadávala, pomlouvala či pošpinila slovy tvou rodinu, tak i přesto jsi ubožák, když vypustíš to, co jsi dnes napsal. Stydím se za to, že jsem s tebou komunikoval.
Hawk: jsem čekal, kdy se ozveš
Jašík: pomalejší v myšlení, tak to ti to čert opravdu zatajoval dlouho
S474N: co říká věštecká koule dnes?
4mike: nelituješ toho banu mistrovi u vás na S? mohli jste si ho nechat na oběd
to ČMG mi fakt nejde z hlavy. už přestal se selekcí, takže Sailor a ostatní už ´jsou s námi
edit:
jsem to ale popleta, my ostatní jsme na blacklistu vlastně s vámi

edit 2: tak jsem konečně kouknul na to video, ten člověk je primárně nebezpečný sám sobě. to střílení bez ochrany zraku je špatný zlozvyk.
Hawk: jsem čekal, kdy se ozveš

Jašík: pomalejší v myšlení, tak to ti to čert opravdu zatajoval dlouho

S474N: co říká věštecká koule dnes?
4mike: nelituješ toho banu mistrovi u vás na S? mohli jste si ho nechat na oběd

to ČMG mi fakt nejde z hlavy. už přestal se selekcí, takže Sailor a ostatní už ´jsou s námi

edit:
jsem to ale popleta, my ostatní jsme na blacklistu vlastně s vámi

edit 2: tak jsem konečně kouknul na to video, ten člověk je primárně nebezpečný sám sobě. to střílení bez ochrany zraku je špatný zlozvyk.
V tomto vlákně se k tobě ty náš Hrdino obracím naposledy - příště už budu psát pichlavé poznámky jenom obecně:
U mne jsi skončil - v předchozím commentu jsem napsal, že jsi skoro na dně - no tak teď jsi u mne klesl úplně. Doufám, že tě nepotkám nikde na střelnici protože jinak .... by jsi mi zkazil den
Ale abych nekončil tak vážně tak jednu na veselú notečku...

U mne jsi skončil - v předchozím commentu jsem napsal, že jsi skoro na dně - no tak teď jsi u mne klesl úplně. Doufám, že tě nepotkám nikde na střelnici protože jinak .... by jsi mi zkazil den

Ale abych nekončil tak vážně tak jednu na veselú notečku...
nechtěl jsem vas vytočit a dát pocit strachu ze mě toto mě važně mrzí

reddog: Mistr ochranu zraku nepotřebuje, má rohovku potaženou neprůstřelnou vrstvou
Až ho do očí trefí vyhozená nábojnice nebo odražená střepina, tak pochopí, že je blbec.
hawk: a bude z protahování laufen video, ať se taky pobavíme?
CW: Pocit strachu? Tady se tě nikdo nebojí. Jen z tebe máme ukrutnou prdel a někteří tě prostě ignorují. A že chceš na LOS? Dokud tě tam neuvidím (případně ve výsledcích závodu), tak si budu myslet, že jenom plácáš. Jako obvykle
P.S.: hned se bude dneska líp pracovat, po takové množství vtipných příspěvků

hawk: a bude z protahování laufen video, ať se taky pobavíme?

CW: Pocit strachu? Tady se tě nikdo nebojí. Jen z tebe máme ukrutnou prdel a někteří tě prostě ignorují. A že chceš na LOS? Dokud tě tam neuvidím (případně ve výsledcích závodu), tak si budu myslet, že jenom plácáš. Jako obvykle

P.S.: hned se bude dneska líp pracovat, po takové množství vtipných příspěvků
Jajks, já je tedy taky nenosím.reddog píše:to střílení bez ochrany zraku je špatný zlozvyk.

je to prach obyčejny C.P je to proste kkt je mi z něj zle a nevi co by tu uz na mě vytahnul ne že mi vyhrožuje pronasleduje piše mimo toto forum a hlida me zjistuje si o mě vše atd jen protoze me chce zničit protože ma komlexly že nidky neměl uplnou rodinu a ze byl take šikanovan... je to trapna nula co si mysli nevbim co nemam za potebi ho rešit mysli si že když ma smaopl atd atd atd že je king a jinak jak slyšim od aukra tka po ruzne fora po ruzne stranky pujčky atd všude slyšim co ej to za podvodnika zmetk ajak okrada lidi atd je mi z takovyhc lidi zle a to co tu psla o mě něco s toho ej roavd ano a ale moc si vymsli neresim enjradeji bych ho udela taky za pošpinovani a osočovnai pronasledovani vyhrozovani a nejsme jedina koho takto šikanoval,tyral vidiral pronasledoval atd
Jasik: Děkuju že si tady dla co ti píše aspon vidite co sjme musel aproživat 8 mesicu s nim omezovani hlidani šikanu tyrani mlaceni vyhružky mě aj me rodině aj ohledně ZP žže kdyz mu ho vezmou š eme zabije že ma ruskou mafii atd a dalši a další ekcy ano v opilem stavu sme rekla jednou ž eje fajn ž emu mamka umřela že ji je lip než mit za syna takoveho debila ze je omyl tot vše ja ji měla rada a on si trapila šikanoval svou vlastni matku a nejednou sme to videla a slysela jk s ek ni choval .... znam ho nějake 5 let nezmenil se znasilnil holku a dali a dalsi pdovody podrazy atd je znamy vsude hodne lidi ho zn apo hodně forek po hodně pododnych strankach atd proste podratak co se vydava z aruzne lidi pod ruznymy jmeny a dokonce i jinym pohlavim
Jasik: Děkuju že si tady dla co ti píše aspon vidite co sjme musel aproživat 8 mesicu s nim omezovani hlidani šikanu tyrani mlaceni vyhružky mě aj me rodině aj ohledně ZP žže kdyz mu ho vezmou š eme zabije že ma ruskou mafii atd a dalši a další ekcy ano v opilem stavu sme rekla jednou ž eje fajn ž emu mamka umřela že ji je lip než mit za syna takoveho debila ze je omyl tot vše ja ji měla rada a on si trapila šikanoval svou vlastni matku a nejednou sme to videla a slysela jk s ek ni choval .... znam ho nějake 5 let nezmenil se znasilnil holku a dali a dalsi pdovody podrazy atd je znamy vsude hodne lidi ho zn apo hodně forek po hodně pododnych strankach atd proste podratak co se vydava z aruzne lidi pod ruznymy jmeny a dokonce i jinym pohlavim
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne úte 25.9.2012, 15:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Gif smazán, šel jsem s ním do 

Naposledy upravil(a) Artifex dne úte 25.9.2012, 15:56, celkem upraveno 2 x.
jessinka.17: mohu vedet, na co konkretne ty a tvoji rodice cekate? Uz davno mate sedet na policii a toto vsechno jim sdelit v ramci trestniho oznameni. Je to zadarmo a nic to nestoji. Osobne bych necekal, protoze mu muze opravdu rupnout v bedne a neco tobe nebo vasim udelat.
ALL: hosi, bezte uz s tema GIFama do
ALL: hosi, bezte uz s tema GIFama do