Re: Napadení psem
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()

tomuhle plemenu to jde od ruky samo....mimochodem teď se jeden 4měsíční banďour válí vedle mě......je to tak 3 týdny co jsem s ním začal chodit na cvičák a "školíme" tam psiska co tam chodí půl roku....neskutečně chytrej pes,ale musí se na něj jinak než na vlčáka...dokonce ani nepoužívám pamlsky....dělá to z lásky k pánovi,venku naprosto na volno....na zavolání sedí přede mnou,ale za plotem začíná pěkně hlídat...přesně jak to mají v povaze...na slepice jen čumí ale jinak si jich nevšímá...holt když si zvykne od mlada,tak není problém.VEIKO píše:Kmoch Vladimír: Dívej já sem vlastnil před několika lety bandoga. To je docela vzácné bojové plemeno a dalo by se říct velmi chytrý pes. Nepotřeboval jsem si dokázat svou mužnost ješitnost a ja nevím jakou uchylku. Měl jsem prostě zahradu a kamarádka od matky mého otce zemřela a měla psa. No a jestli bych toho psa na nějakou dobu nechtěl no a pak mi přirostl k srdci. Tří leté dítě kolem něho lítalo v pohodě, do misky když jedl mu nebyl problém šáhnout a celkově se zdálo že je taková holubí povaha. Ne že bych byl rasista ale problémový sousedé si přestali z kůlny půjčovat železo a nářadí které jsme už neviděli. Stinná stránka věci je že nám pobyl všechny slepice i husy. Jednu co sem viděl dokonce chytil za hlavu a protáhl ji celou okem od plotu když mu tam strčila hlavu. Ale jinak hodný. Vyloženě když byl venčený mohl být na volno a nikomu nic .
Byl vycvičený aby si bránil svoje území a to byla zahrada. Když byl venku tak to bral jako území lidí a nic si nedovolil. Asi se mu ta paní moc věnonovala nebo někdo předtím - zdravím
Zbraň: GLOCK
Zbraň: glock

Zbraň: glock