Re: CRYWOLF - co s ním?

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Prodám malorážku opakovací zbrojovka Brno model ZKM 456 jedná se o verzi s „těžkou hlavní“ osazenou puškohledem 4x28 s nitkovým křížem. ZP nutný. cena 6000. -
balboaguns píše:Brno Rifles ZKM
Prodám tuto malorážku vhodnou pro přesnou sportovní střelbu tak i drobný lov škůdců ráže 22 LR. Jedná se o téměř nestřílenou zbraň, která sloužila občasně k rekreační střelbě.Masivní pažba a těžká terčová hlaven. 5ranný zásobník. v ceně je i téměř nepožívaný puškový dalekohled 4x28 s nitko křížovou osnovou a dvoudílná ocelová montáž.Puška je nastřelená . velice přesná.jemná terčově laděná spoušt. Vhodné i pro lovecké HV střelivo žádné škrábance ani jiné vady a nádherná pažba. naprosto spolehlivá a funkční.
Vyzkoušení a prodej : Ostrava a okolí
Kontakt : balboaguns@centrum.cz
zapoměl jsem napsat cenu za zbran v tomto stavu a provedení 7000kč se vším
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
Toto mi mistr napsal,když sem prvně vyjádřil podezření,že je to kšeftař a okrádá lidi,no a jak se to vyvrbilo???CRYWOLF píše:no dovolte??
MÁM PLNÉ PRÁVO PRODAT SVOU STŘELNOU ZBRAN A MÁM PLNÉ PRÁVO PRODAT SVÉ SVÍTILNY NIC NENAKUPUJU KOUPIL JSEM JEDNU ZA 750KČ. PŮVODNĚ JSEM MĚL MIT JEDNU DO PRÁCE A DRUHOU DOMA ALE BOHUŽEL RODINNÉ DŮVODY,A POTŘEBUJI SPOUSTU PENĚZ MIMOCHODEM TAKY NA GLOCKA POZOR NA SLOVA PRDICI MĚ NIKDO NEBUDE OSOČOVAT SLOVY ZLODĚJ UŽ TOHO MAM PLNE ZUBY STAREJTE SE O SVE LINE PRDELE A DEJTE MI POKOJ SMIM SI PRODAT CO CHCI A MOHU ŘICI ŽE NEPOTŘEBNE VĚCI PRODÁVÁM S VELIKYM USPĚCHEM KU SPOKOJENOSTI KUPCE
Ehm, chce se někdo vsadit?TIMTO POHÁDKA O VLKOVI NAVŽDY KONČI:)
hluboce se tímto svým kamarádům na SVK předem omlouvám aCRYWOLF píše:.........DRUHÁ VĚC V PATEK JEDU NA SLOVENSKO NA DVA A
PUL MĚSICE A AŽ SE VRÁTÍM................
ač nerad připouštím, že jsem se též původně klonil k "A" ........wizard-ov píše:.......
Opravdu si začínám myslet, že to není nemocný človíček, ale normální prolhaný hajzlík
Ovsem, se stejnou IP adresou...CRYWOLF píše:...BUDU MÍT NOVÝ NOTEBOOK COŽ ZNAMENÁ
ŽE SE PŘIHLASIM NA MUJGLOCK POD NOVOU PŘEZDÍVKOU...
CRYWOLF píše:PŘIHLASIM NA MUJGLOCK POD NOVOU PŘEZDÍVKOU
A RÁD BYCH ZAČAL S VÁMI ZNOVA
Tak rad bys s nami zacal znova a jako prvni projev pratelstvi z tve strany nas smahem oznacis za nejvetsi ubozaky. Muzes mi vysvetlit, proc si tak moc chces s tema nejvetsima ubozakama dopisovat?CRYWOLF píše:JSTE PRO MĚ NEJVĚTŠÍ UBOŽÁCI V ČESKÉ REPUBLICE
ad 1) Tak ty jsi prodal 7 kusů a vyvařil z toho 4 litry? Buď lžeš teď nebo jsi lhal Hoangovi nebo jsi našel 7 naprostých pitomců, kteří to brutálně přeplatili. Kloním se k první možnosti, ale vzhledem k tvé lhavosti je možná i ta druháCRYWOLF píše:1. K TĚM POUZDRUM U MARCELA JSEM NAKOUPIL PLNOU BEDNU POUZDER KM SADDLERY A PRODAM JSEM ASI SEDM KUSŮ KTERÉ MI VŮBEC NEVYHOVOVALY.
2. POUZDRA JSEM KOUPIL PRO SVE BUDOUCÍ ZBRANĚ,NYNÍ MAM 3 PISTOLE A 58MU.
3. BUDETE SI SEMNOU PSÁT O ZBRANÍCH A NEBUDETE TUŠIT ŽE JSEM TO JÁ A TO MI JDE UKÁZAT VÁM JAKÝ JSEM.
...
4. IKDYŽ MĚ BUDETE BRÁT POD NOVOU PŘEZDÍVKOU
Zbraň: Steyr M9A1
To nevíš neznabohu, že mistr si dokáže změnit i LOCALHOSTa (samozřejmě s vysokou mírou precize)jry2000 píše:naaahodou 127.0.0.1 bude mit vzdycky .... at udela co udela ....