POMŮŽE MI NĚKDO FUNDOVANÝ NEBO CHYTŘEJŠÍ NEŽ JÁ JAK SE MÁM ZBAVIT LABILNÍ ŽENSKE JINAK NEŽ ZBITIM VRAŽDOU ZRANĚNIM teda nějak letálnějc?

slovo konec a podobne věci nezabiraji natlak nezabira prosby nezabiraji poradte prosim co mam dělat děkuji
Že jsem dobrák od kosti, poradím:
1/ Vyhoď okamžitě svou současnou SIMku, pořiď si novou a číslo dej jen lidem, kterým absolutně věříš, že ho nepředají.
2/ Zruš si svůj nick na tomto i jiných fórech, nebo pod ním aspoň přestaň diskutovat. Dej si záležet, aby tě pod novým nickem nikdo nemohl identifikovat, takže se vyhýbej jakýmkoliv diskuzím k tomuto tématu. Ani mi za tyto rady neděkuj, prostě se zdrž veškerých komentářů k tomuto tématu.
3/ Pokud je šance, že bys dotyčnou mohl potkávat osobně, přestěhuj se. Pokud to bude nutné, změň práci. Dělej vše pro to, abys ji už nikdy nepotkal. Pokud ji uvidíš, vyhni se ji za každou cenu, i za cenu zbabělého útěku - předpokládám, že běháš rychleji než ona - pokud ne, začni okamžitě trénovat sprint, popř. rychlý běh mezi překážkami.
4/ Pokud se ji přesto podaří tě jakkoliv kontaktovat nereaguj. Mlč jako zařezaný.
5/ Postupně ji vymaž ze svého mozku, nemysli na ni, ale nepřestávej být obezřetný - pokud se někde objeví, utíkej, nebo mlč.