Re: Smím střelit lupiče? ptala se Američanka operátorky a pa

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Věděl jsem, že tam mám napsat...jsou povolené zbraně všem bezúhonným, spolehlivým a starším 21 let a se ZP... protože se vždycky najde nějaký lofasSelf-Def-Enthusiast píše:U nás se mi zdá ale jsou povolené zbraně všem bezúhonným, spolehlivým a starším 21 let. Zkouška není nic nezvladatelnýho a doktor to zdravýmu člověku nemá důvod nedat... Stojí to míň jak polovinu ceny řidičáku, kterej má každej.
Většina lidí ani neví, že to neni nic hroznýho, je s tim jen hodně čekání ale jinak jen 3 návštěvy fízlů, jeden doktor a jeden vejlet na fízlama určenou střelnici (u mě 2 měsíce od první návštěvy policie; přihlášení, pak měsíc čekání a po zkoušce měsíc na vydání - ten den, co jsem zbroják dostal, jsem koupil a registroval předem zamluvenej kvér, hned druhej den ráno jsem frčel na střelnici).
Když jsem sondoval mezi lidma, tak jsem se dozvěděl, že spousta by si zbraň chtěla vyzkoušet ale nikoho, kdo ji má, neznají. Někteří to třeba zkoušeli (firemní akce a tak) a líbilo, ale jen informace, že "je to na zbroják" jim stačí a dál to neřeší....málokoho napadne se rovnou zeptat, co pro to jakože musí udělat...