Re: Češi chtějí mít právo střílet lupiče na své zahradě..
Proto jsem k takto radikálním řešením spíše skeptický.
Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Zbraň: 3 kusy

a pokud vím tak precedenty se u nás taky moc "nenosí". Čekat než si páni soudci potažmo OČTŘ uvědomí, že má člověk právo se bránit, to by bylo na dlouhé lokte. Připadá mi, že pro tyto složky je někdy snažší odsoudit obránce, který zanechal jasnou stopu po své obraně(zraněný, v horším případě mrtvý), než prokazovat lumpovi, že chtěl někomu ublížit/okrást a jen se k tomu jaksi nedostal, páč byl jeho čin odvrácen obranou.
 a pokud vím tak precedenty se u nás taky moc "nenosí". Čekat než si páni soudci potažmo OČTŘ uvědomí, že má člověk právo se bránit, to by bylo na dlouhé lokte. Připadá mi, že pro tyto složky je někdy snažší odsoudit obránce, který zanechal jasnou stopu po své obraně(zraněný, v horším případě mrtvý), než prokazovat lumpovi, že chtěl někomu ublížit/okrást a jen se k tomu jaksi nedostal, páč byl jeho čin odvrácen obranou.Právě naopak. Lidi si své poslance přece volí, a některé pořád dokola. Je tedy zřejmé, že jsou s jejich prací spokojeni.Strelkyne píše:Jsem zvědavá, kdy začnou poslanci respektovat názory a přání svých voličů. Od toho je přece máme. (Utopie)

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... -osm-lidi/
 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... -osm-lidi/

Zbraň: P01
No tak to si nejsem jistý, jestli by sis to opravdu představoval tak, jak jsi to napsal.npc051 píše:Idealne bych si to predstavoval tak, ze na vlastnim pozemku by v krajni nouzi treba nevadilo do zlodeje nasit plny zasobnik HP munice (zduraznuji slovo "munice", protoze tim nemyslim "schvalene strelivo").
Zbraň: P01