Satan - komentovat můžeš samozřejmě co chceš. K tomu, aby jsi porozuměl, ale nějaké zkušenosti potřebuješ. Životní zkušenosti, dané dobou, ve které se komentovaná událost stala.
Technické dovednosti k užívání čehokoliv jsou něco jiného.
Co se týká řepky a motorů - je mi to, Tvými slovy, zcela u zadele, poslednídch 15 let jezdím na lpg

, takovou možnost máš i Ty, ale pokud si raději do motoru leješ benzím smíchaný s řepkovým olejem - je to Tvoje volba
Co se týká řepky (potažmo solárních panelů) obecně - je to svinstvo, o tom nemusíme polemizovat. Je to asi takové svinstvo, jakože se vývoj spalovacích motorů ve svém principu prakticky nepohnul už 100 let z místa - ono by bylo chybou nevydělávat na tak báječné věci, jako je třeba ropa, zvláště když to teče ze země prakticky "samo". Takže různé skupiny v různých zemích využívají (zneužívají) ke svému obohacení vše, co se dá - a většina z nás by se nechovala jinak, když nám to zákony dovolují.
A aby bylo jasno v mých politických postojích - pana Babiše neobhajuji, ani nepropaguji, nicméně nesouhlasím s jeho kritikou jen třeba kvůli "podpisu", nebo třeba kvůli řepce.
Pan Babiš je pro mě prototypem úspěšného manažera a dost možná, že po letech naprostého diletantismu, kdy se ministerské posty rozdělovaly ne podle odbornosti (viz chemik ministrem financí, strojvůdce ministrem vnitra a posléze předsedou vlády), ale podle příslušnosti k těm správným stranám, je takovýto typ manažera tím, koho naše země potřebuje, aby se zvedla z marastu předchozích desetiletí. Proto je pro mě p. Babiš a jeho hnutí jednou ze 2-3 možností, nad kterými v blížících se volbách uvažuji.