CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Re: CRYWOLF - co s ním?
Spíš přidám něco jiné ho do placu,Mistrovu diskusi s jeho bejvalkou,zvlášť zajímavé je vyhrožování Glockem . . .
25. listopad 2013 21:59
jedeš bomby jak ciiip v te lodi a pěknějši než kdy předtim jedine minus je to že si pomstichtivá a vypočitavá bestia což je velka škoda
) ber čert frigiditu aspon žetančiš
6. únor 21:09
dobre tilko xD vař už ty makarooony Šmůlinka :d
7. únor 18:28
hm dík
jj nz
7. únor 19:45
pod pit
16. červenec 20:46
čest deš pit ?
30. srpen 8:46
<3:-*
30. srpen 18:26
LOL PRY ZOBRAZENO
a žadna odpověd trošku škoda
31. srpen 20:48
co už
jj dobre vlasy viš co
13. září 16:41
16. září 8:17
co chceš ...
ale to víš jen tak pokecat nehodlam vést válku donekonečna čas ukončit letite spory asi tim že už jsem starší představ si dokonce t nešpinim jako to děláš ty mě dobrý pokrok uznej
ja tě mam celkem dost na haku a nemam za potřebi s eještě o tobě bavit a špinit tě to ybch si dala naposledy sem o tobě mluvila už ani enpamatuju takže asi tak ..
tak ja tě mam taky na haku : ale baviš se s jednim mym kamošem a moc se mi to nelibi už si asi dlouho neměla u hlavy glocka ty fracku
upřimě babja řika že tě nepotkava tak jsem se modlil abys byla mrtvá a ono pořád nic
16. září 12:58
velmi vtipne ty si hold pořad stejny a pokoj si nedaš čau ...
16. září 15:59
K TOBĚ BUDU UŽ NAVŽDY STEJNÝ POŘAD PLATÍ ŽE JSI DOPOSUD NEJVĚTŠI SVINĚ CO JSEM KDY POZNAL ) MĚJ SE
19. září 12:33
Co uz mas dupaka? A zhubla si?
25. listopad 2013 21:59
jedeš bomby jak ciiip v te lodi a pěknějši než kdy předtim jedine minus je to že si pomstichtivá a vypočitavá bestia což je velka škoda
6. únor 21:09
dobre tilko xD vař už ty makarooony Šmůlinka :d
7. únor 18:28
hm dík
jj nz
7. únor 19:45
pod pit
16. červenec 20:46
čest deš pit ?
30. srpen 8:46
<3:-*
30. srpen 18:26
LOL PRY ZOBRAZENO
a žadna odpověd trošku škoda
31. srpen 20:48
co už
jj dobre vlasy viš co
13. září 16:41
16. září 8:17
co chceš ...
ale to víš jen tak pokecat nehodlam vést válku donekonečna čas ukončit letite spory asi tim že už jsem starší představ si dokonce t nešpinim jako to děláš ty mě dobrý pokrok uznej
ja tě mam celkem dost na haku a nemam za potřebi s eještě o tobě bavit a špinit tě to ybch si dala naposledy sem o tobě mluvila už ani enpamatuju takže asi tak ..
tak ja tě mam taky na haku : ale baviš se s jednim mym kamošem a moc se mi to nelibi už si asi dlouho neměla u hlavy glocka ty fracku
upřimě babja řika že tě nepotkava tak jsem se modlil abys byla mrtvá a ono pořád nic
16. září 12:58
velmi vtipne ty si hold pořad stejny a pokoj si nedaš čau ...
16. září 15:59
K TOBĚ BUDU UŽ NAVŽDY STEJNÝ POŘAD PLATÍ ŽE JSI DOPOSUD NEJVĚTŠI SVINĚ CO JSEM KDY POZNAL ) MĚJ SE
19. září 12:33
Co uz mas dupaka? A zhubla si?
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
tak ja tě mam taky na haku : ale baviš se s jednim mym kamošem a moc se mi to nelibi
tohle je nejvíc

tohle je nejvíc
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
Sailordm taky cur*k jsí sam nebo cela tva rodin
? Pac to s tim glockem sis pridal glocka mam jen teprv 3 mesice taj at te netdam za pomluvu curaku
? Pac to s tim glockem sis pridal glocka mam jen teprv 3 mesice taj at te netdam za pomluvu curaku
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Zbraň: GLOCK 17
Za jakou pomluvu hňupe? To je přesně tvůj styl vyjadřování. Machrovat na slabší, na ženský a hlavně přes klávesnici. Vždyť si vzpomeň na svoji debilní větu: "bacha ať mi neselže SA/DA. Nevěřím tomu že jsi to s tím Glockem u hlavy nenapsal!
Á Matýskovi rupne žilka, chudinkovi
Zase trefa, co chudáku? 
Matěji jsem rád,že se konečně se mnou bavíš,já už myslel,že mě nemáš rád
Já nemám zapotřebí si nic dopisovat,naopak jsem umazal jméno slečny.
Já nemám zapotřebí si nic dopisovat,naopak jsem umazal jméno slečny.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Už se konečně chytil špekoun z bůčkoposilovny na rohu, už je sprostej, vzteká se a prská
jen tak dál 
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
No nic bando trosek zde koncim vy sraci se bavte dal a ja si jdu uzivat zivot treba se potkame na coradu
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
A nebo třeba v tom fitku,když tam trávíš hodiny ne? 
Užívat život? No ty krávo, to snad radši ani nechci vědět, co to znamená v případě přiteplenýho přizdisráče tvýho kalibru, Matýsku (ehm, když jsi naposledy potkal někoho z májgloku (a věděls to), tak ses nezmoh ani na zakoktání)

Zbraň: GLOCK 17
Biggles, nějaké podrobnosti ze setkání? 
No to není (zatím) úplně otázka na mne
Ale třeba se dotyční (Matěj i místní člen) pochluběj
A až budu mít cestu přes Svinov, tak Matýsek zrovna jako na potvoru určitě nebude mít čas...

A až budu mít cestu přes Svinov, tak Matýsek zrovna jako na potvoru určitě nebude mít čas...
čím dál tím víc toužím sednout si tímhle tvorem na pivo a zjistit, nakolik duševní slabost jen předstírá a kam až je to opravdové...Na druhou stranu se bojím zjistit (A jsem si skoro jistý, že bych to zjistil..), že to není nic předstíraného
Nedávno se na FB sdílela bezplatná on-line věštírna. Pár lidí si v diskuzi taky říkalo, že to není možné, že nikdo takový neexistuje
A hele...
...když už má člověk pocit, že na většího vola narazit nelze, život ho vyvede z omylu (a Matěj je toho zářným příkladem - jen se neodvažuju odhadnout individuum, který by trumflo jeho
)

Nešlo by ty fotky někam uklidit a dávat sem jen odkazy? Vrátil jsem se z oběda, neuváženě zascroloval a málem jsem se 
FAQ: | Kdo je Nikdo? | Kde najdu Kvérov? |
ty vado, on do bicárny nechodí, on V ní MUSÍ BYDLET !!!!! tělo jako bůhh...
To Cry plačící Mětěj Wolf: sám jsi troska.. a ve svým mikrosvětě jsi asi king of the beach, ale v real lajfu si prostě jen další mediální buznička..
To Cry plačící Mětěj Wolf: sám jsi troska.. a ve svým mikrosvětě jsi asi king of the beach, ale v real lajfu si prostě jen další mediální buznička..
Urazis medialni buznicky... O tech vi spousta lidi... Sice všichni vedej, ze jsou to medialni buznicky, ale vedej o nich...
O tomhle NIC vi par zasvecenejch
O tomhle NIC vi par zasvecenejch
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
tak to by som prave v tomto pripade nerobilSailor píše:no i když kdyby jsi se na mě vytasil s nějakou homo pozou viz fotky,možná bych se radši otočil a šel pryč
Glock 19 gen.4 a Glock 21 gen.4...
Ne,on si prostě nedá pokoj,máme tu novou kolekci . . .