Byl jsem předvolán na OO PČR Opava k podání vysvětlení ohledně nošení zbraně. Předvolání bylo na základě !!!ANONYMNÍHO!!! oznámení možného přestupku dle mých příspěvků na
www.mujglock.com a bylo směřováno na GIPS.
Proč anonym? Tady se nabízí otázka zda je oznamovatel skutečně bezúhonný, zákonadbalý občan, nebo obyčejný přizdisráč.
Abych to tady za sebe nějak shrnul a ukončil. K mému původnímu příspěvku jsem se později vyjádřil a za prvotní horlivost se omluvil. Kdo chtěl četl. Že se necítím být něčím víc jsem zde taky psal. Normálním lidem to stačí jednou. Snažil jsem se tady vysvětlit, že svou práci beru vážně a snažím se jí dělat jak nejlépe umím. Vysvětlit se dá všechno, bohužel né každému. K tomu obávanému až děsivému házení předmětů: (to samozřejmě jen pro ty co nechápou nadsázku)
KLUCI, NEBOJTE SE, JÁ PO VÁS NIC HÁZET NEBUDU!!! Dovedete si reálně představit, že po někom hodím taktickou vestu za cca 5 litrů, která obsahuje G19, 4x zásobník, tanto, teleskop, pouta, kasr, vysílačku, dva mobilní telofony, svítilnu, klíče od auta a lékarničku? Pokud tohle někdo vnímá jako reálné nebezpečí, nebo jako agresi ať radši vůbec nenosí zbraň. Jak by dopadlo, kdyby se takový vyplašenec setkal se skutečným náznakem agrese ani nechci domýšlet.
Závěrem: Ten zákon se dříve, nebo později zmnění. Co se bohužel nezmění je pro mě nepochopitelná zášť některých lidí.
Sekáte mně tady za porušování zákona(nesmyslného), já však čtu mezi řádky i něco jiného. To neustále opakovné: Proč JÁ nemůžu a oni můžou? Proč oni mají a JÁ nemám? To se nééésmíííí, to se řéééknééé!!! o něčem vypovídá. Tito uplakánci vždy najdou někoho o kom si budou hloupě myslet, že má větší – lepší hračku než oni. A zase budou psát anonymy.
Neúčastním se debat na forech typu novinek. Némám totiž rád ty hrdiny co od svého kompu “beztrestně“ označují druhé za dementy, arogantní blby atp. Říct to někomu do očí, to je jiná. To chce víc, než napsat anonym.
Přeju všem spokojené, klidné a bezpečné prožití blížicích se svátků. R