Re: Naboj v komore, ano ci ne
reddog: pouzit strelnou zbran na mlaceni ? pokud by dosly naboje mozna...ale s nabitou nikoho mlatit nebudu. Podle me...a nekdo to ma i v podpisu...proc tasit nuz kde se bude strilet... a to same zpetne o zbrani. Proc tasit, kdyz nechci/nemuzu strilet. Na zastrasovani strelnou zbrani neverim. Leda kdyz je cas a rozmlouvas cikorkam at si reknou o cigaro nekomu jinymu - slusne bych je (pokud by ten cas byl) pozadal, at od sveho jednani ustoupi, pak treba jeste jednou ze to myslim vazne a ze se budu branit...strelnou zbrani a pokud ani to nepomuze a vrhnou se na tebe, tak je to jasna sebevrazda a nebudu cekat jestli si to az vytahnu rozmyslej a daj se na utek - pokud ano a stihnou to, tak si jen tak tak rozmysleli pokus o sebevrazdu, ale cekat na to je myslim zbytecne a zivot ohrozujici. A kdyz uz tasim, tak si ji nesmim nechat sebrat-tzn. byt rychle hotov-tasim, strilim. Nic mezi, neni cas pi*o !
Argument ze mi nekdo sebere natazenyho glocka a staci mu zmacknout spoust - jasne, ma to jednodussi s nabojem v komore, ale pokud bude u pesti a ja prohravam a nezbyde nez se branit strelnou zbrani, pak hned strilim. A pokud mi ji sebere, tak mam dostat dalsi ranu pesti a zemrit na otok mozku nebo mi ma sebrat zbran v posledni zoufale snaze odvratit utok ? ...myslim ze uz to pak vyjde nastejno. A i kdyz by nebyl naboj v komore, jak ho chces rukama pripravit o tvou zbran nez ji natahne, kdyz doted ti to s nim rukama, nohama neslo ?

Ale je to boj kazdeho soudruha zda s nebo bez - ja se ztotoznil s tim, ze nenabita zbran je pouze ozdoba na opasku mrtveho muze a ridim se tim - jakmile mam u sebe zbran, je na opasku a je nabita a pripravena ke strelbe s nabojem v komore. Hrooozne nerad nosim vybitou v batohu ! To si pak clovek podle me koleduje o pruser mnohem vic - pac ti nekdo vezme batoh aniz by vedel ze tam mas krochnu a ty ses v pruseru. A kdyz se neco semele, tak ti v tom batohu je hodne platna - ano, pak ji muzes pouzit jako krumpac, nebo vrhaci nuz, treba mu rozsekne sachta hlavu a da pokoj...a kdyz ne, tak nema zasobnik a tezko u sebe nosi po kapsach zrovna devitky bo .45 aby po tobe zacal palit

Samozrejme existuji vyjimky jako treba zavody - pohyb po strelnici s nenabitou zbrani, ale to je jedna z hodne mala vyjimek

Zdravim,
H.