Re: Zbraň a vaše přítelkyně

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Neznáš pernamentku? To je průkazka vydávaná na jméno, tedy "per name".S474N píše:CRYWOLF: pernamentni? To slovo neznam.
...
Tyhle moresy "ses offtopic v Off Topic sekci" sem ze strelectvi netahej - hyeny jako my musi mit taky obcas nejaky rozptyleniSteiner píše:Pánové, vlákno má název "Zbraň a vaše přítelkyně" a posledních 10 stránek jste všichni těžce offtopic
Ze by shoda nicku?Používateľ Crywolf exceluje po pokuse predať fake Böker-u Keycom a predraženého Spyderca teraz predal „nepoužívaný“ nôž ...
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
E-Ryc píše:Jeste jeden OT z knife.cz:Ze by shoda nicku?Používateľ Crywolf exceluje po pokuse predať fake Böker-u Keycom a predraženého Spyderca teraz predal „nepoužívaný“ nôž ...
VIP exot fóra
VIP exot fóra
VIP exot fóra
Franto ahoj
jak jsem ti psal pozdní odeslání zapřičinila smrt mé matky a také to že jsem nebyl fyzicky na místě proto jse mse spolehl na rodinu.. přijmi prosím mou omluvu.
Nevím co jsi dělal s Nožem ale v době kdy jsem ti jej posilal byl naprosto bez známek použití a rovněž přijmi omluvu za omylem nepřibalený dárek .
Jedná se o nějaky keycom od Bokeru moc se v tom nevyznám nevím zda je pravý či nikoliv ale měl tě potěšit,ovšem zachoval ses dost nezvykle,potom jsi ani nereagoval na email.Timto se tedy omlouvám za z tvé strany nespokojený obchod nicméně já ze své strany nezanedbal nic.,čeho bych si byl vědom.
a veškeré provokativni příspěvky na sousednim foru byly nutné pro mou psychologickou práci a vygooglil jsem si zrovna toto forum jako problematické...
děkuji a omlouvám se adminům za OT
Ten hoch me dostava, jeho pravopis a skladba vet je na urovni zaka tak pate seste tridy a von dela psychologickou praciCRYWOLF píše:a veškeré provokativni příspěvky na sousednim foru byly nutné pro mou psychologickou práci a vygooglil jsem si zrovna toto forum jako problematické...Vystupoval jsem tam jako jedinec v IT oborech známý jako Troll od slova Trolling,mírnější podoba flame apod.V této chvíli jsem veškeré za zálohované reakce na podněty dal ke spracování.
Uživatelské jméno: crywolf
Skupiny: Člen
Kategorie: Pozorovatel
Jméno: Maty
Lokace Moravskoslezký kraj
Zaměstnání: Montér OK ,nožíř.
Zájmy: Nože, IT