Re: GLOCK - vady a závady .
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: Glock 17, Glock 26
Právě jsem se vrátil ze střelnice a přesně tohle se mi také stalo s Limitem (jsem chudý student, takže na cenu střeliva koukám). Prvně jsem na to koukal jako puk. Závěr byl nedovřený a při pokusu ho stáhnout se ani nehnul. Spoušťový mechanismus byl celou dobu napnutý a spoušť se po stiskntí vracela do přední polohy. Naštěstí se mi podařilo hranou ruky dobouchat závěr dopředu a následně se mi podařilo vystřelit. Fuj, hnusná zádržkaSobull píše:Tak jsem včera měl první závadu s limitem. Vlastně to byla i premierová závada s Glockem vůbec. Prostě se mi pistole úplně sekla, vystřelená nábojnice byla vyhozena, další náboj už v komoře, ale závěr se nedovřel. A nebylo možné s tím hnout. údery dlaní to dorazit nešlo a dozadu šlo se závěrem hnout asi o 1mm. Byl jsem celkem bezradnej a ač byla palebná čára jeden glock vedle druhýho nikdo mi neporadil. nakonec se mi za pomoci dalších dvou rukou podařilo vysunout ten zadní plastový kryt závěru a po jeho sejmutí z nějakého mě neznámého důvodu už šel závěr lehce stáhnout dozadu.
Zbraň: 1911
Zbraň: 1911
Ty jo, me se nepovedlo demonstrovat slaby uchop snad nikdy. i když jsem pistoli chytil vzady palcem a ukazovakem za spoust a vystrelil jsem, tak jsem dosahl jen toho, ze hilzna letela dozadu místo do strany... Ale zadrzku jsem tak nikdy nasimulovat neumel...Starosta píše:spawnik: Tipnul bych slabší úchop, když ho demonstruju nováčkům, často mi zůstane v hlavni vystřelená hilzna, nebo se kousne v okýnku, příp. způsobím dokonce double-feed
G26Starosta píše:cmk: Může to být modelem (G17)