G 17 je skvělá volba, tím bych začal
Dokonce tak skvělá, že je 100% funkční z krabice. Takže než si nakoupíš všechno možné "vylepšení", doporučuju si jí dva tři měsíce doma ošahávat, vystřílet z ní pár set ran a uvidíš sám, co bys případně změnil - moje hlavní zkušenost a rada.
Zvětšený záchyt závěru: při nákupu mi v obchodě nešel závěr zaboha schodit, ale zvykneš si a od asi tak pátého schození s tím nemá člověk žádný problém. Naopak se ten zvětšený snáze zachytává, přizvedává apod. Za sebe říkám - nebrat
Stojina 2kg: na jednom glocku mám 2,5, na druhém 2 a rozhodně nemám pocit, že by moje začátečnický pracičky s tou těžší střílely hůř, nepřesnějc... Takže možná trochu kontroverzní názor, ale ani tenhle díl není dle mého věc "jednoznačně" k vyměnění (stačí přeleštit šmirglem či vystřelením pár tisíc nábojů).
Pouzdro: Fobus je hodně dobrej na LOSy, skrytý nošení trochu horší. Ale vyplatí se podle mě investovat do kvalitního vnitřního, osobně mám Blade Tech Nano. Sice stojí asi 2k, ale i v létě stačí dostatečně volný kus oblečení přes a máš vystaráno (a navíc se do něj nebojim strčit nadrncnutou zbraň - takovou důvěru bych třeba v látkovou dastu neměl). Na pouzdro tu ale máš extra několik vláken
Takže shrnutí - nejdřív kup gun a až po nějaký době doplňky, který ti osobně budou vyhovovat