Střelecké situace aneb jak trenujete?
nikde jsem zde nic podobného nenašel tak bez zbytečných keců Vás všechny poprosím o info jak trenujete nebo-li co můžete poradit ostatním.
Jelikož už nevíme co vymýšlet za kraviny na střelnici, tak mě napadlo, že třeba zde chytneme nějakou inspiraci

Hned na úvod tedy přihodím skoro můj vynález

SITUACE POMOTANÁ HLAVA
Střelba na dva LOS terče/popry ze vzdálenosti 7 metrů, před dva terče si dáte ve vzdálenosti 7 metrů značku (my dáváme pneumatiku) a pak ze vzdálenosti 25 metrů přiběhnete ke značce/pneumatice, zde se zastavíte a ve středním tempu se otočíte 10 krát kolem své vlastní osy, jakmile dokončíte poslední otočku stojíte čelem k terčům, tasíte a natahujete zbraň a palíte 2 výstřely na první terč a hned 2 výstřely na druhý terč.
Možná to vypadá jako sranda, ale garantuji Vám, že zasáhnout terč není žadná sranda, takto podobně se v boxu simuluje stav kdy Vás soupeř udeří na bradu a Vy takzvaně "hulíte" nebo-li jste mimo kontrolu své motoriky.
*(v boxu jsme dělali 10 kotoulů vzad pak jsme se postavili a deset otoček kolem své osy a pak tři rychlé údery...to jen pokud by Vám 10 otoček připadlo jako slabej odvar

SITUACE ZÁVADA
Podáte někomu zásobník a k němu 4 náboje a 2 vystřelené hylzny/sušilky, kolega Vám napáskuje a zasune zásobník do zbraně tak, aby jste nevěděli jak je napáskováno, pak ze vzdálenosti 7 metrů tasíte nabíjíte a střílíte 2 vystřely na první LOS terč/popr přitom řešíte závady a kolega na Vás celou dobu řve a žduchá do Vás, pak následuje to samé na druhý Los terč/popr.
Tak a pokračujte Vy prosím....