CRYWOLF - Zbraň a vaše přítelkyně
Mě například přitelkyně zakazuje nosit zbraň když budu s ní ačkoliv k tomu mám náležitá právnění,dokonce vyhrožuje rozchodem..jak byste se zachovali mimo jiné vy?.
Snad se tu dovím jak to řeší jiní díky

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
No a kdyz se budeme bavit konkretne o me, tak ja si to vyresil tak, ze soucasna polovicka ma jak zbrojak, tak i svou vlastni zbran. A jinak byvalky bud mely "alespon" zbrojak nebo je minimalne strileni jako takove bavilo. A rozhodne to nebylo tak, ze bych musel cokoliv lamat pres koleno. Proste nesmis podcenit vyber partnerkyŽena se vdává, a očekává, že muž se po svatbě změní, ale on se nezmění. Muž se žení a očekává, že žena se po svatbě nezmění. Ale ona se změní...
Zbraň: Alfa Proj Defender
Tak děti mi zbraně nezakazují, jedno proto, že ještě neumí mluvit a druhý si s nimi strašně rádo hraje. V roce uměl zacvaknout zásobník do glocka, ve dvou letech mi umí nachystat tašku na LOSCRYWOLF píše:Chtěl bych se zeptat jak to řešíte doma vy co mate partnerky a máte mimo ně i střelné zbraně.. nebo dokonce i děti.?
Mě například přitelkyně zakazuje nosit zbraň když budu s ní ačkoliv k tomu mám náležitá právnění,dokonce vyhrožuje rozchodem..jak byste se zachovali mimo jiné vy?.
Snad se tu dovím jak to řeší jiní díky