Patriku - a ceho se vlastne bojis? (Resp. ceho se boji kamarad?)
Vidi s brýlemi dobře ci spatne?
Nebo jde jen o psychotest, na ktery se mu nechce (treba proto, ze narazi na pacifistického psychologa, pro kterého uz jen samotna touha vlastnit ZP je důvod k jeho nevydani)?
Ja jsem v roce 2005 vyplnoval "psycho-dotaznik", koukal jsem na písmenka, doktorka na me septala, zkoumala barvocit a ja nevim co všechno. Nevim, mozna vsechno neni uplne potreba na zbrojak, na druhou stranu - mini-psychotestem jsem podle tabulek prosel, mam potvrzene dobre oci, usi apod... A kupodivu - ani to nebolelo. Nejvic "bolelo" to, ze mi odmitla potvrdit mnou prineseny formular, ze prej to neni ten spravny formular... A az po treti urgenci, kdy jsem mel na telefonu nase OR PCR, kde ji potvrdili, ze nekecam, tak mi to orazítkovala. Dodnes premyslim, jestli to nebyla skryta forma psychotestu, kde sledovla moji inteligenci, ochotu a schopnost operatvniho uvazovani a trpelivost při jednani s nekym, kdo se chova naprosto nesmyslne

Jediny duvod, proc bych zmenu doktora kvůli ZP resil, jsou nesmyslne psychotesty (ne proto, ze bych se bal o sve dusevni zdravi, ale proto, ze vůbec nic nevypovidaji a psycholog si zaver muze napsat uplne jakej chce).
Pokud je v tom jiny důvod, je otazka, zda ma cenu, aby si ZP porizoval.
Co se tyce dosahu stare doktorky k nove - skrz zdravotni dokumentaci ponecha ta stara te nove vzkaz... To je tak maximum, co muze.