Museli jste už tasit zbraň?
Nerad bych aby tato diskuze spadla do něčeho, aby se tu řešilo, že reakce byla přehnaná, nebo následně v jakém případě by se zbraň mohla použít či nepoužít.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat 
 měl jsem u sebe alespoň nůž, ale jsem rád, že se to nakonec všechno vřešilo bez fyzické újmy obou zúčastněných stran. Když jsme touto cestou projížděli zpátky samozřejmě tam ten pes pořád lítal na volno...
 měl jsem u sebe alespoň nůž, ale jsem rád, že se to nakonec všechno vřešilo bez fyzické újmy obou zúčastněných stran. Když jsme touto cestou projížděli zpátky samozřejmě tam ten pes pořád lítal na volno...  

Pokud tam byl po nějaké době znovu, asi bych je neváhal kontaktovat. A MP by si asi taky připsala nějakou tu čárku za psa bez náhubku a vodítka.
 Pokud tam byl po nějaké době znovu, asi bych je neváhal kontaktovat. A MP by si asi taky připsala nějakou tu čárku za psa bez náhubku a vodítka.Příspěvky: 82
Zbraň: Glock 23

necitil sem kam sla ale videl sem jak se zvetsuje louze krve. P.s jeste sem mel pocit ze sem se pochc.l
 necitil sem kam sla ale videl sem jak se zvetsuje louze krve. P.s jeste sem mel pocit ze sem se pochc.l  

ale to byl nastesti jen pocit .
 ale to byl nastesti jen pocit .
Zbraň: G17 gen4
Zbraň: Glock 17, Glock 26

A předpokládám to stále.
 A předpokládám to stále.
Zbraň: Glock 17, Glock 26
Když už teoretizujeme nad popsanou příhodou, tak já bych ještě (jako teoretik, který ještě netasil a bohdá nebude) poznamenal, že když už se to ukazuje někomu s nožem, tak ne jako kus železa. Takže bych pokládal za ještě lepší: "Vytáhl jsem tehdy mojí první pistoli CZ 75 Compact, NATÁHL a namířil..."Glockmaniak píše:...Vytáhl jsem tehdy mojí první pistoli CZ 75 Compact a namířil na toho s tím nožem. Jenže to co se následně stalo jsem vůbec nečekal. Nejen že ten první kluk necouvl, ale ten druhý se pohnul taky a šel ke mně. Začal rozhazovat rukama a křičet na mne, že co si myslím s tou plastovou pistolkou. Už jsem nevěděl kudy kam a měl jsem celkem velký strach, tak jsem natáhl...
 . Jinak Hermenet má samozřejmě pravdu. Mávat nenataženou pistolí je blbost. Jenže tenkrát jsem věděl úplně kulový o taktice, znal jsem jen to, co jsem potřeboval na zkoušku na ZP. Ale tahle příhoda byla impulsem k tomu, že jsem z toho všeho sám moc dobrej pocit neměl a tak jsem se po nějaké době přihlásil na první kurz, abych se naučil se zbraní lépe zacházet. Chtěl jsem to napsat tak, jak se to tenkrát odehrálo. Dělat tu ze sebe machra, kterej tenkrát neměl žádnej strach a všechno bravurně zvládnul po všech stránkách by nemělo žádný smysl. Nestydím se za to. Naopak. Tahle příhoda mne nakopla k tomu, že jsem se začal o tuhle problematiku víc zajímat, jezdit po kurzech, zlepšovat se.
. Jinak Hermenet má samozřejmě pravdu. Mávat nenataženou pistolí je blbost. Jenže tenkrát jsem věděl úplně kulový o taktice, znal jsem jen to, co jsem potřeboval na zkoušku na ZP. Ale tahle příhoda byla impulsem k tomu, že jsem z toho všeho sám moc dobrej pocit neměl a tak jsem se po nějaké době přihlásil na první kurz, abych se naučil se zbraní lépe zacházet. Chtěl jsem to napsat tak, jak se to tenkrát odehrálo. Dělat tu ze sebe machra, kterej tenkrát neměl žádnej strach a všechno bravurně zvládnul po všech stránkách by nemělo žádný smysl. Nestydím se za to. Naopak. Tahle příhoda mne nakopla k tomu, že jsem se začal o tuhle problematiku víc zajímat, jezdit po kurzech, zlepšovat se.Příspěvky: 82