No já jsem se o stravu zajímal hned od začátku páč sem věřil že úspěch se nachází právě tam.Ale jasně že sem nejedl správně,páč v 15.ti sem byl odkázán na to co mi koupili rodiče,takže sem nejed správně,páč sem nemohl,100kč za časopis svět kulturistiky bylo pro rodiče taky moc,internet sem neměl.Kééééééééééééž bych se mohl zeptat někoho jak se to má dělat správně!A kdyby řek hochu,zapomeň na tatranky,tak bych na ně zapoměl a držel bych hubu.Takže asi tak.
Ale jasně že máš v podstatě pravdu,a některým lidem se slabší vůlí to může pomoc,nasměrovat je dál na správnou cestu ALE je třeba mít na paměti že to jsou jídelníčky tipu Škoda,ale proč rovnou nesáhnout po jídelníčku tipu BMW,když mě do cíle doveze rychlejc,chápeš?
Sacharidy:V tom proteiňáku jich je málo,taky je dokázané,že ať dáš po treningu jen bílkoviny nebo bílkoviny+sachry tak anabolismus není větší,je stejnej,proto nemaj valnej smysl po treningu ruzný ty gainery atd.Takže cca hodinu po treningu už je ale dodat musíš a celkem dost a to i v dietě,já dávám cca 100-140g i kdyby to mělo bejt v 8. večer,dále pak už jen bílkovinová jídla,právě po tréningu se otvírá tzv. anabolické okno,ty ho musíš využít,svaly jsou lačné po stavebních látkách aby se mohly začít opravovat a regenerovat.Sajou všechno jak houba.Právě po treningu(nebo třeba po probuzení) se sachru bát nemusíš,takže po traningu ihned bílkoviny,poté bílkoviny+sachry.Můžeš nahradit margotkou . . . . .néééé dělám si prdel

Edit:reaguju na Areyou
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning